KickOff FSG festival

Den 18 januari klockan 12.00 kör NGK-Artistica KICK OFF inför FSG festivalen 2020.

I samband med detta passar vi också på att fira att NGK-Artistica blev årets FSG förening 2018 med att bjuda på kaffe och tårta.

På träffen får du information om hur du gör för att delta i FSG festivalen och får träffa alla våra tränare som ska lära ut FSGs massprogram!

Program:
12.00-12.15 Festivaldans
12.15-13.00 Information inför FSG festivalen och presentation av ledarna som lär ut massprogrammen
13.00-14.00 Mingel och
fritt att jumppa

De program vi kommer att erbjuda möjlighet att delta i inom föreningen är:

VI SIMMAR TILLSAMMANS
Blås upp simringen och gör dig redo för ett program där vi jumppar tillsammans. Sol och bad utlovas! Passar för alla mellan 2-6 år som vill jumppa med en vuxen.

BI HAPPY
Ett klart, tydligt och glatt program för lekfulla barn från cirka 5 år och uppåt.

WE ARE GOLDEN
Roligt och spännande program med fokus på effekter. Behöver kunna kullerbytta framåt, hjulning och nackstående. Riktar sig till barn och vuxna, alla från 7 år och uppåt är välkomna.

DANCEDANCEDANCE
Ett showigt motionspass för alla unga och vuxna med glimten i ögat! Program delat i tre delar beroende på när man joinar vårt team – vintern, vår eller på plats.

LES PIONS
Motionsprogram i tre olika nivåer; easy, dansant och power med humor, styrka och balans men fram för allt en känsla av samhörighet. Trumpinnar används i en del där taktslag kompletterar den mäktiga Baba Yetu musiken medan de tre övriga är mer traditionella så att kroppsrörelserna anpassats till musiken. Få och enkla formationer bygger upp vår helhet där pionerna givetvis har en given del.

IT’S NOW OR NEVER, I WILL ROCK FOREVER
Ett fartfyllt dansprogram till några av de rockigaste låtarna i historien. Till alla ungdomar och vuxna som brinner för dans. Det är nu eller aldrig som vi skapar fiilis på gräset tillsammans!

Kategorier:
Okategoriserade