VÅRTERMINEN 2020

ANMÄL DIG HÄR!

OBS! Läs all denna info före registrering, viktigt!

ANMÄLNINGEN TILL VÅRTERMINEN 2020 ÄR ÖPPEN. ENDAST NYA GYMNASTER MÅSTE ANMÄLAS INFÖR VÅRTERMINEN 2020.

Var vänlig och skapa inte ett nytt konto om du redan har ett konto!

Gör såhär för att anmäla dig via registret:

1. Gå in på www.go.hoika.net och välj förening från rullgardinsmenyn: Närpes Gymnastikklubb – Artistica rf, tryck ok.

2. Registrera dig, endast personer över 18 år kan registrera sig. Det är alltså vårdnadshavare till minderåriga barn som registrerar sig. Det är viktigt att alla uppgifter fylls i korrekt, så att vi har kontaktuppgifter till er. Vi behöver telefonnummer för att kunna nå er under den tid barnet är på träning.

3. Logga in. När du har sänt iväg din registrering får du ett mejl som innehåller ditt lösenord så att du kan logga in i registret.

4. På fliken ”egna uppgifter” ska du skapa en användare för ditt barn som ska anmälas till gruppen. Tryck på ”lägg till underanvändare”. Nu skriver du in ditt barns basuppgifter men den vuxnas kontaktuppgifter. Inga minderåriga barns kontaktuppgifter ska finnas någonstans i registret. Här är det också viktigt att alla kontaktuppgifter fylls i. Kom ihåg att fylla i målsmans namn och telefonnummer.

5. Nu är det bara att gå in på ”anmälning” och kryssa i att det är barnet som ska anmälas till gruppen och välja att alla grupper ska visas. Sedan väljer du den grupp som barnet ska anmälas till (till gruppen ”Knattesprattel tillsammans” är det barnet som ska anmälas). Bekräfta anmälningen. Då anmälningen är gjord får du ett bekräftelsemejl. Om det uppstår problem: ta kontakt med register@ngkartistica.fi

KOM IHÅG:
– Skapa inte ett nytt konto om du redan har!
– Använd referensnumret när du betalar fakturan som kommer att komma till er e-post.
– Fyll också i förälderns mejladress på barnets profil, likadant med telefonnummern!
– En bekräftelse på anmälning till registret samt faktura skickas ut om anmälningen blivit korrekt.