Vårterminen 2020

Planeringen av vårterminen 2020 har redan länge varit under planering och nu håller de sista bitarna på att falla på plats.

Vi har en ny hemsida, så välkommen, roligt att du hittat hit! Hemsidan är fortfarande under bearbetning och vi hoppas att den ska bli mycket mer användarvänlig än vår tidigare. Andra kanaler som vi använder oss av är Facebook (NGK-Artistica) och Instagram (ngkartistica). Följ oss gärna på alla medier för att vara säker på att du inte går miste om någon information! Notera också att föreningens mejl har bytt, du kan nu kontakta oss på info@artistica.fi.

Grupperna kan du läsa mer om under fliken grupper. Registret är öppet och du kan nu registrera dig inför vårterminen 2020. Observera att gymnaster som deltog under höstterminen 2019 inte behöver anmäla sig på nytt. Om du däremot inte tänker fortsätta bör du ha annullerat din plats den 29.12.

FSG-festivalen är på intågande och den 18.1 kl. 12.00 ska du vara på plats i salen för att ta del av den första informationen angående deltagande i festivalen. Vi utlovar mycket trevliga nyheter och en första smak på festivalfiilis! Samtidigt passar vi också på att fira att NGK-Artistica blev vald till årets FSG förening 2018 med kaffe och tårta. Alla hjärtligt välkomna!

Vi ser framemot en riktigt sprudlande rolig vårtermin tillsammans med er alla!

Styrelsen för NGK-Artistica

Kategorier:
Okategoriserade